Give us a call: +31(0)651923052 Email: info@kumar.nl

Schildersbedrijf Den Haag

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schildersbedrijf in Den Haag zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

Al het geleerde uit het verleden hebben wij samengesmeed tot een stabiele basis om voor u als klant , al het mogelijke, met de bijbehorende garanties te kunnen realiseren in Den Haag.

  • Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen,
  • aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden?

Schildersbedrijf Den Haag  gevestigd in Zuid-Holland is zo’n bedrijf, die werkt volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de ‘vereniging eigen huis’ en de Consumentenbond.

Schildersbedrijf Kumar heeft zich gespecialiseerd in totaalonderhoud en de bescherming van onroerend goed in Den Haag. Alle werkzaamheden in handen van een bedrijf heeft als grootste voordeel het voorkomen van afstemmingsproblemen.

Onze jaren lange ervaring op het gebied van totaalonderhoud “binnen- en buitenschilderwerk, aanvullend timmer- en stucwerkzaamheden” is een garantie dat de totaalonderhoud van uw onroerendgoed “woning, kantoor” doeltreffend en planmatig worden uitgevoerd om u de volledige onderhoudsoplossing op te leveren tegen waardevermindering van uw onroerendgoed.

De afgelopen jaren heeft Schildersbedrijf Kumar vele tevreden klanten aan zijn klanten bestand kunnen toevoegen.
Bent u ook geïnteresseerde in een samenwerking met Schildersbedrijf Kumar in Den Haag? Schildersbedrijf Den Haag. Neemt u dan even contact met ons, voor een eerste afspraak.

Schildersbedrijf Wassenaar | Schildersbedrijf Rijswijk