Give us a call: +31(0)651923052 Email: info@kumar.nl

Kwaliteit en Garantie

Verordeningen als aan milieu- en Arbowet geving houden. Ook wordt er gewerkt op normale werktijden, tenzij u natuurlijk anders overeenkomt. Minstens even belangrijk is dat een vakman niet alleen goed en deugdelijk werk aflevert, maar dat ook garandeert.

Heel belangrijk is dat een vakman goed opgeleid en gemotiveerd is en werkt met kwaliteit materialen om garant te kunnen staan voor de kwaliteit van het afgeleverd werk.

Voor het beste resultaat draagt u natuurlijk ook zelf een steentje bij. Uiteraard is de vakman blij met een vers kopje koffie op zijn tijd. Maar belangrijker voor hem is dat hij ’s morgens op tijd kan beginnen zonder dat de buren beginnen te klagen over geluidsoverlast. Dat hij een hoogwerker of stelling kan plaatsen en niet moet wachten tot er geparkeerde auto’s zijn weggehaald. U voorziet de vakman van onder meer water en elektra en u regelt dat hij ongehinderd zijn werk kan doen. Zijn er bijvoorbeeld nog anderen aan het werk, dan informeert u de vakman daar vooraf over, zodat men elkaar niet voor de voeten loopt. Tot slot spreekt het voor zich dat u ook uw financiĆ«le verplichtingen tijdig nakomt. AF erkende bedrijven hanteren een betalingstermijn van drie weken na ontvangst van de rekening.

De afgelopen jaren heeft Schildersbedrijf Kumar vele tevreden klanten aan zijn klanten bestand kunnen toevoegen. Als extra service bieden wij onze klanten na 3 jaar een gratis onderhoud controle aan om ervoor te zorgen, dat uw vastgoed optimaal blijft, als het nodig is, wordt geadviseerd voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud.
Bent u ook geĆÆnteresseerde in een samenwerking met Schildersbedrijf Kumar? Neemt u dan even contact met ons, voor een eerste afspraak.