Algemeen

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.
– Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen,
– aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteiten garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden?

Schildersbedrijf Kumar gevestigd in Zuid-Holland is zoʼn bedrijf, die werkt volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de ‘vereniging eigen huisʼ en de Consumentenbond.

Schildersbedrijf Kumar heeft zich gespecialiseerd in totaalonderhoud en de bescherming van onroerend goed. Alle werkzaamheden in handen van een bedrijf heeft als grootste voordeel het voorkomen van afstemmingsproblemen.
Onze jaren lange ervaring op het gebied van totaalonderhoud “binnen- en buitenschilderwerk, aanvullend timmer- en stuc werkzaamheden” is een garantie dat de totaalonderhoud van uw onroerend goed “woning, kantoor” doeltreffend en planmatig worden uitgevoerd om u de volledig onderhoudsoplossing op te leveren tegen waardevermindering van uw onroerend goed.

Schildersbedrijf Kumar inventariseert vrijblijvend uw onderhoudswerkzaamheden zoals houtrot, stucwerk, waterschade, schilderwerk “nieuw of onderhoud”. Al deze werkzaamheden in handen van een bedrijf heeft als grootste voordeel dat bij de uitvoering afstemmingsproblemen voorkomen worden.