Tel. : 31(0) 88 24 22 100   FAX : 31(0) 88 24 22 101 Email: info@kumar.nl

Schildersbedrijf Wassenaar

Verordeningen als aan milieu- en Arbowet geving houden. Ook wordt er gewerkt op normale werktijden, tenzij u natuurlijk anders overeenkomt. Minstens even belangrijk is dat een vakman niet alleen goed en deugdelijk werk aflevert, maar dat ook garandeert in Wassenaar.

Heel belangrijk is dat een vakman goed opgeleid en gemotiveerd is en werkt met kwaliteit materialen vanuit Wassenaar om garant te kunnen staan voor de kwaliteit van het afgeleverd werk .

U kunt ook van ons verwachten dat wij ons zowel aan plaatselijke verordeningen als aan milieu-en Arbowetgeving houden in Wassenaar.

Persoonlijke beschermings middelen

De medewerkers zijn uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen volgens het ARBO wet in Wassenaar.

Klimmaterialen

Om de veiligheid van de medewerkers maar ook van de bewoners te garanderen, wordt alleen klimmaterialen met een certificaat van goedkeuring ingezet op de projekten. Vaste steigers, hangbruggen en hoogwerkers worden specifiek voor een projekt ingehuurd bij gespecialiseerde bedrijven zodat de schilder zich met zijn vakgebied bezig kan houden en zich niet hoeft te specialiseren in het bouwen van een steiger of het onderhouden van een hoogwerker in Wassenaar.

Schildersbedrijf in Wassenaar inventariseert vrijblijvend uw onderhoudswerkzaamheden zoals houtrot, stucwerk, waterschade, schilderwerk “nieuw of onderhoud”. Al deze werkzaamheden in handen van een bedrijf heeft als grootste voordeel dat bij de uitvoering afstemmingsproblemen voorkomen worden.

 

Schildersbedrijf Den Haag | Schildersbedrijf Rijswijk