Tel. : 31(0) 88 24 22 100   FAX : 31(0) 88 24 22 101 Email: info@kumar.nl

Schildersbedrijf Rijswijk

Al het geleerde uit het verleden hebben wij samengesmeed tot een stabiele basis om voor u als klant, al het mogelijke, met de bijbehorende garanties te kunnen realiseren in Rijswijk.

Minder milieu belastende materialen

Zoals ook uit de huisvesting blijkt, is het milieu-vraagstuk voor Schildersbedrijf Kumar een belangrijke zaak. Ons bedrijf werkt zoveel als mogelijk met minder milieu-belastende verfsoorten en waar mogelijk uitsluitend met minder milieu-belastende materialen in Rijswijk.

Afvalverwerking

De afvalverwerking is op zeer professionele wijze verzorgd. De verfresten en lege verfblikken worden verwerkt door een verwerkingsbedrijf die van 90% van deze materialen weer nieuwe grondstoffen produceert.

Schildersbedrijf in Rijswijk maakt duidelijke afspraken in een complete offerte.

Het is wel prettig om te weten waar u aan toe bent. Vandaar dat Schildersbedrijf Kumar altijd schriftelijk een offerte uitbrengt. Een offerte is tot 30 dagen na ontvangst geldig. Pas nadat u een kopie van de offerte getekend geretourneerd heeft, is er sprake van een overeenkomst. Voor het uitbrengen van een offerte hanteert Schildersbedrijf Kumar strenge richtlijnen. In onze offerte worden de te verrichten werkzaamheden duidelijk omschreven de begin datum en de oplever datum van de werkzaamheden en over de prijs worden er duidelijke afspraken gemaakt.

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen schildersbedrijf in Rijswijk zijn afspraken nakomt.

 

Schildersbedrijf Den Haag | Schildersbedrijf Wassenaar